Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Posted on March 7 2013

Un aparat de aer conditionat se raceste casa ta, cu o serpentina interioara rece numit vaporizator.Condensator, o bobina hidromasaj in aer liber, elibereaza caldura colectate din afara. Bobine vaporizatorului si condensatorului sunt tubulatura serpentine inconjurat de aripioare din aluminiu.Acest tub este, de obicei din cupru.

O pompa, numit compresor, se deplaseaza un fluid de transfer termic (sau agent frigorific), intre vaporizator si condensator. Pompa forteaza agent frigorific prin circuitul de tuburi si aripioare in colaci.

Se evapora lichid refrigerant in serpentina vaporizatorului interior, tragând de caldura din aerul interior si racire casa ta. Gaz refrigerant este pompat in aer liber cu hidromasaj in condensator unde se revine la un lichid, renuntarea la caldura aerului exterior care curge peste tuburi de metal condensator si aripioare.

De-a lungul a doua jumatate a secolului 20, aproape toate aparatele de aer conditionat folosite clorofluorocarburile (CFC), ca agent refrigerant lor, ci pentru ca aceste substante chimice sunt daunatoare pentru stratul de ozon al Pamantului, productia de CFC oprit in Statele Unite in 1995.Aproape toate sistemele de aer conditionat angaja acum clorofluorocarburi halogenate (HCFC), ca un agent frigorific, dar acestea sunt, de asemenea, treptat eliminata, cu cele mai multe productia si importul oprit pâna in 2020, precum si toate de productie si importul oprit pâna in 2030.

Productia si importul de agent frigorific de astazi principala pentru aparatele de aer conditionat de acasa, HCFC-22 (de asemenea, numit R-22), a inceput sa fie eliminata treptat in 2010 si se va opri in intregime pâna in 2020. Cu toate acestea, HCFC-22 este de asteptat sa fie disponibil pentru mai multi ani, deoarece este recuperat din sistemele vechi care sunt scoase din serviciu. Deoarece aceste frigorifici sunt eliminate, ozon sigure pentru hidrofluorocarburi (HFC), sunt de asteptat sa domine piata, precum si agenti de refrigerare alternative, cum ar fi amoniacul.

Trecerea la aparate de aer conditionat de inalta eficienta si luarea altor actiuni pentru a mentine casa ta rece ar putea reduce consumul de energie pentru aer conditionat cu 20% pâna la 50%.Pentru informatii generale privind aparatele de aer conditionat si cel mai bun mod de a le mentine, a se vedea:

Cele doua cele mai comune tipuri de aparate de aer conditionat sunt aparate de aer conditionat de camere si centrale de aer conditionat alexir . Un compromis intre cele doua tipuri de sisteme este asigurata de aer conditionat sale anexe, mini-split. Consultati urmatoarele pentru informatii specifice cu privire la aceste aparate de aer conditionat: stii cum e frustrant atunci când aparatul dvs. de aer conditionat, pare a fi de lucru perfect pâna când se decide sa rupa jos, la momentul cel mai crucial in fierbinte de vara. Acest lucru poate fi mai frustrant, dar ar trebui sa fie un apel de trezire pentru tine sa-l pastrati in stare de mare, in orice moment. Aceasta solicita pentru Boulder conditionat serviciu de aer. Puteti apela tehnicianul dvs. pentru a verifica AC dvs., ocazional, si sa le plateasca un pic de serviciu, sau asteptati pâna când se rupe in jos si sa le plateasca o multime de bani pentru piese noi de schimb si reparatii efective. Prima idee pare bine pentru majoritatea oamenilor, si de aceea ar trebui sa stii ce si cum sa faca intretinere aer conditionat.

Aer conditionat servicii de intretinere se poate face in fiecare an, daca ca este rupt sau nu. Desi ac dumneavoastra se face pentru a supravietui in fata tratament dur, el are nevoie de tine sa-l pastrati ruleaza cu un pic de reparatii, pentru a evita inevitabilul. Acest lucru este valabil pentru orice masina care aveti, inclusiv masina minunata.Urmatoarele sunt specifice motivele serviciul de aer conditionat este bun pentru ac ta;

* Reparatii aer conditionat ajuta la mentinerea eficientei ac dumneavoastra. AC dvs. devine mai putin eficient in fiecare an in care functioneaza. Un ton de serviciul regulat poate ajuta sa recupereze eficienta original in cel mai scurt timp. in mod similar, se poate face munca ta ca la cele mai bune sale, daca faci tonul pentru prima data.

Comment on this post