Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on April 16 2013

Vestea bună este că există, de asemenea, multe site-uri utile, cu o mulțime de informații.

Amintiți-vă că bona ta este angajat.

Bonă

O bona este angajat de către familie pentru a îndeplini toate sarcinile legate de îngrijirea copiilor familiei.Taxele de o bonă sunt de obicei limitate la îngrijirea copilului și sarcinile domestice legate de acesta. În funcție de descrierea ei de locuri de muncă, sarcinile domestice o bona poate include curățarea camere de copii, organizarea de spălat lor, la cumpărături pentru îmbrăcăminte și părțile lor organizarea aniversare. O listă a taxelor este, de obicei, atunci când a convenit asupra unui loc de muncă este oferit. O bona poate sau nu poate să fi avut dădacă de formare și poate au avut de formare în cadrul cursurilor copilaria timpurie.Bone pot lucra cu orice grup de vârstă și dacă aceștia lucrează full sau part-time este de până la ei și familia lucrează pentru.

Cresa asistentă medicală

Acesta este un termen folosit în Marea Britanie pentru a se referi la o persoană care a beneficiat de o formare specială și pregătirea pentru îngrijirea copiilor foarte mici. Această persoană poate lucra cu copii mici în sau în afara din casa familiei și este responsabil de tot ceea ce legate de îngrijirea copilului în taxa de ei. Pentru a fi o asistentă medicală pepinieră o persoană trebuie să aibă o pregătire de specialitate în plus față de care au trecut cu succes examenul de certificare britanic al Comisiei de examinare Nursery Nurse (NNEB).

În sensul prezentului articol termenul "bona" ​​a fost folosit pentru a desemna pe cineva care lucrează cu copiii tăi în casa ta.

Ce face o bonă face?

În forma sa cea mai de bază rolul de dadaca lui este de a proteja, iubi, se joace cu, și să învețe copiii din grija ei, și apoi să împărtășească din opiniile ei cu tine, mamă. În ceea ce pentru activități specifice, în funcție de câte ore / saptamana o bona este de a lucra, cei mai multi parinti vor dori ei să se angajeze copiilor lor în activități care le-ar plăcea să se facă, numai dacă acestea ar putea, unele din aceasta fiind o chestiune de timp, o parte din ea o chestiune de aptitudini.

De bază a altor taxe bona copilului este legat de menaj: grija pentru mese pentru copii, spalatorie, camere și obiecte personale.

Un înțelept cuvânt, deși. Nu te astepta sa devina menajera, servitoare, șoferul familiei și sitter pentru animale de companie, asistent personal, sau cel mai bun prieten si confident. Să se concentreze-o pe copilul dumneavoastră.

De ce-aș angaja o bonă?

Angajarea o bonă este o altă opțiune ECE pentru tine, ca un părinte.

Pentru unele familii, angajarea unei bone poate fi de multe ori o alternativa mult mai practic si economic la servicii de îngrijire a copiilor de alte. Dacă aveți două sau mai multe copii acasă care au nevoie de îngrijire a copiilor, având o bona este adesea o opțiune mai ieftină.

O bona poate avea avantajul de a fi mai flexibil decât alte servicii CEE si avand copilul dvs. la domiciliu poate fi mai de dorit pentru tine. O bona Antoanette poate fi în măsură să acopere aceste "situații de urgență", atunci când aveți nevoie pentru a fi la locul de muncă și copilul dumneavoastră nu se simte bine. Program prelungit de lucru poate fi de multe ori cazați de către o bonă, de asemenea, în cazul în care alți furnizori ECE ar putea să nu fie atât de flexibile. Ele sunt, de asemenea, capabil să ajute cu grijă, după școala dvs. de vârstă școlară copil / copii cu vârsta.

De asemenea, aveți posibilitatea de a alege de a angaja o bonă care pot "live-in", cu familia ta, care ar permite o flexibilitate mai mare.

Vreau o bonă cu calificări. Ce ar trebui să mă uit pentru?

În Noua Zeelandă calificarea de referință pentru educație este bona Noua Zeelandă Certificat în Nanny Educație (cunoscut anterior ca Nanny NZ certificat). Este o calificare care este recunoscută de peste mări.

Angajament această formare se asigură că o persoană primește atât cunoștințele teoretice cuprinzătoare în clasă și abilități practice foarte importante de care au nevoie pentru a putea să aibă grijă de copii. Această calificare asigură potențialii angajatori care un candidat este calificat bona pentru a îndeplini atât de îngrijire și educație aspecte ale rolului bona la un nivel profesional ridicat. Aceasta este o calificare vă puteți aștepta dvs. potențial Noua Zeelandă bonă care să dețină.

Puteți găsi că există bone acolo care dețin nici o calificare, în prezent, dar care sunt de lucru spre o calificare de educație timpurie copilarie de un anumit fel.

Comment on this post