Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on March 7 2013

Daca temperatura conductei este crescuta pentru a incerca si de a imbunatati productia de energie termica, exista un risc potential de "micsioare" pe podele din lemn. Captusita cu folie placi de izolatie sunt disponibile in latimi traverse standard, pre-canalizate spre casa conducta HNF. Acest lucru va imbunatati productia, dar nu la aceleasi niveluri atinse de placi groase de difuzie de metal. HNF conducta poate fi, de asemenea fixate la partea inferioara a podelei pentru a asigura un contact mai bun cu ajutorul fie a unui sistem piesa de plastic, care poate fi folosit pentru a se potrivi cu HNF de mai jos, sau pe umerase care stau de-a lungul grinzilor.

Tevi Suspendat in Void: conductele de apa calda HNF cu un strat de aluminiu sunt fixate de grinzi 25-50mm mai jos de dedesubt a podelei si un strat de izolatie folie cu care se confrunta fixat sub care sa reflecte caldura radianta inapoi in sus. Un buzunar de aer cald este creat, care incalzeste inferioara a podelei uniform, fara nici un risc de "striping" daune la etajele. Lipsa de contact cu suprafata pardoselii si a placilor de imprastiat reduce productia de astfel de sisteme pentru a 20-30W / m².

teava in Pug: conductele de apa calda HNF sunt stabilite pe izolatie asezat pe PAL suspendat intre grinzile de pe dusumea din lemn. Un slab nisip si ciment (PUG) este apoi pus in jurul conductei. PUG face un bun contact cu teava si functioneaza ca un sistem de conducte in sapa, cu o putere mare de pana la 100W / m². Acest sistem este cel mai complicat de instalat si, ca si conducte in sapa, ar putea avea un timp de raspuns relativ lent. Etaje, de asemenea, trebuie sa se ia in considerare sarcina a crescut de sapei.

teava in Consiliul de: acelasi sistem ca si utilizat pentru podele nivelat pot fi aplicate la podele din lemn suspendate care locul de podele PAL.

Module Panel: module calde HNF de apa care cuprind un cadru de plastic de canale de apa calda cu izolatie sunt prevazute sub intre podea sau tavan. dusumea Acestea sunt rapide si simple de a stabili si sa ofere productia de energie termica excelenta. Ele sunt relativ scumpe, cu toate acestea, si nu rezultatul in articulatii sub podea. Module sunt disponibile in latime standard de 500mm. Ele pot fi, de asemenea, instalate in pereti, tavane si de la un etaj mai jos.

Mats electrice de incalzire in pardoseala electrica: Cele Covorase ca cea utilizata pentru incalzire la fata locului pentru podele solide poate fi folosit pe partea de sus a PAL pentru pardoseli din lemn suspendate, care urmeaza sa fie cu gresie.

Cele mai trebuie sa va adresati Furnizori

Cat timp a fost de tranzactionare compania in forma sa actuala? Au oricare dintre directorii acesteia sau directori comercializate sub un alt nume similar sau diferit, in afaceri de incalzire in pardoseala electrica?

Ca in orice sector, exista asa-numita "Phoenix" companiile care instaleaza conducte defecte, ori si re-emerge sub un nume putin diferit. Abordati toate companiile cu prudenta, lipit cu companii care au fost de tranzactionare pentru o incalzire in pardoseala electrica lunga perioada de timp este sensibil, desi nu urmeaza intotdeauna ca noi companii sunt riscurile rele.

Care este garantia pe conducta de dumneavoastra? Acesta trebuie sa fie 50 de ani si sa fie in scris, cu cel putin zece ani de a fi sustinut de o politica externa. 50 ani garantiile nu sunt bune, daca furnizorul merge bustul. Mers pe jos de tot ceea ce spune "viata de proiectare de 50 de ani", sau orice alta limba de flori altele. Adresati-va pentru un grafic care arata durata de viata impotriva presiunii si a temperaturii. Daca ei nu pot da, trebuie sa existe ceva de ascuns.

Aveti personal tehnic calificat in instalatii sanitare sau electrica si pot vorbi cu unul? in timp ce HNF este relativ simpla, majoritatea instalatori si electricieni nu sunt familiarizati cu ea. Marea majoritate a problemelor apar deoarece negustorii fac ceea ce cred ei ca ar trebui sa faca si nu ceea ce este de fapt necesar. Asigurati-va ca orice negustori ai angaja vorbeste furnizorului. Marea majoritate a problemelor cu incalzire in pardoseala electrica amass apar din cauza instalatii sanitare incorecte sau cabluri.

Voi avea nevoie de un cazan special?

Proiectarea unui sistem de apa calda HNF trebuie sa ia in considerare ceea ce cazanul urmeaza sa fie utilizate si nivelul de sofisticare si-a construit in controale. Mai eficient cazan, mai eficient sistemul va fi. Pentru sistemele de gaze cu reglaj electric un cazan de condensare este bine in valoare de investitii, astfel cum se va lucra la cea mai eficienta, cu un sistem de incalzire in pardoseala electrica de temperatura scazuta, cum ar fi HNF. Magazine termice poate fi, de asemenea, utilizat. HNF poate fi de asemenea utilizat in conjunctie cu surse de caldura regenerabila, cum ar fi panourile solare si pompe de caldura.

Are pardoseala face o diferenta?

Covor: Ar trebui sa se tina seama de faptul ca covoare actioneaza ca un izolator, astfel incat iesirea de la etajul va fi redusa in functie de grosimea covorului. Covor si stratul de baza nu ar trebui sa aiba un rating de Tog combinate in exces de 1,5. Suma de conducte sau cabluri in podea va trebui sa fie crescuta pentru a compensa productia de energie termica redusa.

Lemn: Exista doua tipuri de pardoseala din lemn: lemn stratificat, cum ar fi laminate, din lemn masiv si. Pentru utilizarea pe UFH in sapa, cei mai multi experti sunt de acord ca cea mai buna metoda este sa pluteasca podea pe partea de sus a unui minim de 2-3mm spuma polietilena, care sa permita sa se stabileasca lemn plat, dar extinda si sa contracteze natural in functie de continutul de umiditate. Pentru pardoseli incalzire in pardoseala electrica din lemn suspendate, podele din lemn masiv poate fi fixat la grinzi in timp ce parchet laminat decorativ ar trebui sa fie plutea peste un strat de PAL grad podele.

Pardoseli din lemn masiv sunt mai predispuse la libera decat laminate. Miscarea poate fi redus in Climatizare corect lemn pentru camera de mai multe zile inainte incalzire in pardoseala electrica de stabilire, la temperatura pe care urmeaza sa fie mentinuta, avand in prima sa cladire se usuce bine afara, in special sapa.

Comment on this post