Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on February 8 2013

Renasterea

În ultimii doi-trei ani, monitorului a început sa iasa la suprafata. Monitorului modern este quirky, colorat, si creta plin de design divin. Deoarece consumatorii mai multe și mai cresc saturat de vopsea veche regulate, monitorului este rapid caștiga în popularitate.

Iata cateva imagini de fundal designeri pe care veti dori sa verificati:

FERM de zi: acest designer danez a creat diferite nuante de lucrari pe care le veti îndragi. Trandafiri negri, arbori de familie, grinzi pline de viata albastru - acest designer nu poate fi transferata în sus! Daca sunteti dupa ceva cu adevarat unic, nu cautati mai departe decat Living Ferm.

Cartea gust: de epoca handscreened (sau contemporan) monitorului poate fi a ta, atunci cand magazin la Cartea aroma. Aceste modele sari cu usurinta de pe orice perete crearea unui spatiu de neuitat. Aruncati o privire la "Fleur de Saveur", "Party Girl", și "Monaco" desene sau modele.

Graham & Brown: modele de la acest producator sunt un pic tamer în comparatie cu modelele de hartie aroma lui, dar ele sunt toate la fel inovatoare. Colectia Eco este liniștitor și calmant, în timp ce Colectia Mode este tot ceea ce veti dori și mai mult.

Olli și tei: cu un nume ca Olli și tei, știti ca acest designer Romana are o multime de distractie de distractie cu tapet. Printuri Billie și George sunt perfecte pentru orice dormitor care are nevoie de un pic de curaj - nu uitati sa se uite la acest produs de designer de dormitor si alte.

Studio Nommo: Chiar daca nu va aflati în piata pentru tapet, trebuie sa se uite la aceste desene! Studio Nommo (o companie de design din Istanbul, care functioneaza cu alti designeri din întreaga lume), creeaza monitorului care arata ca desenele. Veti gasi, de peisaje urbane desen animat, pinguini colorate, flori capricioase, desene și modele multe alte ca într-adevar nu ar trebui sa traiasca fara.

Papering Space dvs.

Avand în vedere faptul ca doar pentru ca se numește "monitorului" nu înseamna ca hartia pe care o alegeti trebuie sa mergi pe pereti. În timp ce incadrand-o camera cu oricare dintre modelele pe care le gasiti este o modalitate foarte buna de a adauga condiment la casa ta, ia în considerare unele tehnici noi papering:

Adauga un perete accent la o camera prin selectarea unui specimen mic de hartie, și aplicand-o la un perete. Vopsea apoi peretii din jur într-o gratuit, sau contrastante, de culoare. Aceasta functioneaza bine mai ales cu modele care au fost menite pentru a prinde ochi.

Uita-te în sus spre tavan, și cred ca despre adaugarea unele de hartie într-o zona înconjuratoare orice corp de iluminat.

Cartea un obiect de interior orice camera pentru un pic de glam instant. Potrivirea un perete accent pe o bucata tapet deosebit de interesant este un mod distractiv de a schimba aspectul unei camere.

Înfașurati o bucata de hartie în jurul valorii de preferat o coloana decorativ. Ai fi surprins modul în care niște hartie simpla într-adevar face iasa în evidenta coloane.

Cea mai buna parte despre toate aceste tehnici este faptul ca achizitionarea o cantitate mica de tapet de designer nu este la fel de scumpe ca cumpararea suficienta hartie pentru toate zidurile tale. Cu toate acestea, veti putea în continuare sa-și exprime dragostea pentru modele minunat wallpaper.

Este cunoscut faptul ca în a face case arate decent și curat nu exista nici o alternativa la casa monitorului. Ca acoperitoare de perete Casa monitorului este mai buna decat în ​​vopsele, case de decorare. Exista anumite avantaje care casa monitorului are peste vopsele și alte metode de decor casa. Primul este faptul ca este mai fina si mai proaspata pentru ochi decat alte elemente de decor. Un alt avantaj este faptul ca este mai ușor și mai bine sa maintain.Cleaning casa monitorului este mai ușor decat alte medii decorative.

Comment on this post