Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on February 8 2013

Dar tu nu trebuie sa așteptati pentru un membru de familie pentru a prinde o raceala inainte de a ajunge in jos și murdar. in schimb, ajuta la mentinerea germeni de familie gratuit urmand aceasta rutina simplu dezinfectare de zi cu zi:

Chiuveta de bucatarie si frigider

Oriunde exista mancare, nu e obligat sa fie bacterii. De fapt, studiile arata ca mai mult de 500.000 de bacterii pe centimetru patrat traiesc in scurgere de bucatarie chiuveta singur. Atac-le prin turnarea inalbitor jos bucatarie chiuveta de cateva ori pe saptamana. in plus, sa acorde o atentie atat in ​​interiorul cat și in afara din frigider. Spalati manerul frigider zilnic cu apa calda și detergent de vase sau o dezinfectare de unica folosinta ștergeti. incercati sa curatati rafturile si sertarele, crispers carne cel putin o data pe saptamana.

Armaturi pentru baie

Ganditi-va la mai multe maini se ating robinete de baie pe o baza de zi cu zi, in pauze intre baie. Incasari de afara? Fa un efort pentru a dezinfecta cu robinete baie de zi cu zi pentru a ajuta la baie sa ramana fara germeni. Jameson, de asemenea, recomanda punerea prosoape de hartie in baie atunci cand un membru al familiei este bolnav. "Microbii pot trai pe un prosop umed o lunga perioada de timp", explica ea. Ca o regula generala de degetul mare, schimba prosoape de baie și lenjerie de pat o data pe saptamana. Asigurati-va ca pentru a le spele in apa calda sau fierbinte pentru a scapa de germeni.

JUCARII

Deoarece mainile mici au tendinta de a calatori oriunde și peste tot inainte de lichidare inapoi in gura proprietarului lor, asta e important: Spalati-va jucariile copilului dumneavoastra de multe ori cu detergent de vase pentru a face o experienta de redare distractie și in conditii de siguranta.

Telecomanda televizorului, tastaturile de calculator și telefoane

La fel cum ar fi jucariile și robinete de baie, telecomanda televizorului se in jurul valorii de. Utilizati o. Dezinfectare ștergeti pentru a curata suprafata de zi cu zi in timp ce sunteti la el, Jameson recomanda curatarea telefonul mobil, de asemenea. "Gandeste-te despre cazul in care a fost!" De asemenea, nu uita de tastatura computerului. Utilizati o. Dezinfectare ștergeti pentru a elimina germeni de reproducere ca tine si tipul de familia ta

intrerupatoarele de lumina și doorknobs

in cele din urma, asigurati-va runde la fiecare comutator de lumina și clanta, cu un bun dezinfectant ștergeti.

Acum, ca știti unde sa-și concentreze atentia, exact cum ar trebui sa termini treaba? Jameson recomanda utilizarea unui burete sau cu o carpa curata saturate cu detergent de vase, urmat de un prosop curat, uscat. "Aceasta este o mare unu la doi punch pentru stergere a liniilor de germeni."

Chiar daca nu urmati regimul exact, principiile sunt demn de remarcat.

Eu folosesc Doctor lichid Disc si tampoane aplicator si le-au incorporat in regim prezentat de Michael Wayne in aceasta poveste. Doctorul discul trebuie sa fie utilizat in asociere cu o spalare finala apa distilata si uscat.

Exista alte lichide de pe piata in valoare de vedere, inclusiv audio inteligenta, (un agent de publicitate pe site-ul) si L'Art Fiul Du (disponibil de la themusic.com). Indiferent de lichid utilizati, ia in considerare procedura de producator aplicarea recomandata, citeste articolul domnului Wayne si de a folosi atât pentru a veni cu o procedura care lucreaza pentru tine.

V-ati securizat in cele din urma, o copie a acestei inregistrari evaziv Epocii de Aur care le-ati cautat atât de mult timp. A costat mai mult decât un set de anvelope pentru un Porsche 959. Acum sunteti gata pentru a culege recompensele de eforturile neobosite, dar in primul rând, din moment ce te consideri un bine informata colector de inregistrare audiofila, va decideti sa aspirati spalare discul pretuit, atât pentru a face anumite auzi nimic, dar frumusetea sa unvitiated analogic, si pentru ca ai citit ceva vag amintesc undeva cu privire la pericolele potentiale daunatoare inregistrate de joc inregistrari necuratate.

Comment on this post